Disney cruise schip voor het eerst in Amsterdam

Disney cruise schip voor het eerst in Amsterdam

Inhoudsopgave

De Disney Magic, een van de vier cruise schepen van Disney Cruise Line, bezocht donderdag 25 mei voor de eerste keer Amsterdam. Het Disney cruise schip maakte een tussenstop in de Nederlandse hoofdstad op haar trans-Atlantische overtocht van 15 nachten van Port Canaveral (Florida) naar Kopenhagen.

Zomerroutes
Gasten aan boord konden een hele dag genieten van de Amsterdamse grachten, tulpenvelden, windmolens en een bezoek brengen aan de wereldberoemde musea met werken van Rembrandt, Vermeer en Van Gogh. De Disney Magic vaart deze zomer verschillende routes in Europa en doet bestemmingen aan in Noorwegen, de Britse Eilanden en de Middellandse Zee.

Terug naar Amsterdam
Op dinsdag 27 juni komt de Disney Magic terug naar Amsterdam op de route van 10 nachten in Noord-Europa, die op 18 juni 2017 vertrekt van Kopenhagen (Denemarken) naar Dover (Engeland). In de ochtend vaart het Disney cruise schip de haven van Amsterdam binnen en ligt de hele dag bij de Passenger Terminal Amsterdam. Een nieuwe unieke kans om het Disney schip vanaf de kade te bewonderen! Ook voor de zomer van 2018 heeft Disney Cruise Line de komst van de Disney Magic naar Amsterdam aangekondigd.

De routes van Disney Cruise Line kunnen worden geboekt via Zeetours Cruises.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten