Disneyland krijgt Avengers en Spider-Man attracties

Disneyland krijgt Avengers en Spider-Man attracties

Inhoudsopgave

Disneyland in Anaheim Californië opent de komende jaren een aantal nieuwe Marvel-attracties. De attracties worden gebaseerd op de Avengers-films en de nieuwe Spider-Man. In 2019 komt daar ook Star Wars Land.

Deze aankondiging volgt nadat in mei 2017 een Guardians of the Galaxy-attractie opende. Spider-Man en The Avengers krijgen hun eigen ‘landen’ binnen het park. Verdere details over de attracties die daarbinnen gebouwd gaan worden, zijn er nog niet.

Disney geeft ook alvast een voorproefje van het nieuwe Star Wars Land in de pretparken Disneyland en Disney World. Hier kunnen bezoekers rondwandelen op een niet eerder getoonde planeet.

Het 3D-model in onderstaande video laat zien hoe het er ongeveer uit moet komen te zien. Star Wars Land opent in 2019 in Disneyland Anaheim en Disney World Orlando.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten