Disneyland Paris toont nieuwe beelden Marvel-themagebied

Disneyland Paris toont nieuwe beelden Marvel-themagebied

Inhoudsopgave

Disneyland Paris heeft een nieuw beeld onthuld van het onlangs aangekondigde Marvel-themagebied. In dit nieuwe gebied kun je superhelden tegenkomen als Doctor Strange en Spider-Man.

Je kan op Voyago.nl lezen dat de Rock ‘n’ Roller Coaster plaats moeten maken een hyper kinetisch avontuur. Ook zul je de laatste nieuwigheden van Pym Technology met Ant-Man and the Wasp kunnen ervaren. Ook kun je samenwerken met Iron Man, Captain Marvel, Black Panther, Captain America en vele anderen.

Het meerjarig uitbreidingsplan van 2 miljard euro is de eerste stap in de transformatie van het Walt Disney Studios Park. Een van de gebieden van het park zal volledig worden getransformeerd, waardoor de Marvel Superhelden permanent aanwezig zijn in Disneyland Paris. Het totale uitbreidingsplan bestaat uit drie nieuwe gebieden gebaseerd op Marvel, Frozen en Star Wars. De uitbreiding wordt gedaan met meerdere nieuwe attracties en live entertainmentervaringen.

Superhelden Seizoen
Fans hoeven niet te wachten op de opening van het gebied om meer Marvel in Disneyland Paris te beleven. Na het eerste Marvel Superhelden Seizoen afgelopen zomer keren Captain America, Spider-Man, de Guardians of the Galaxy en Black Widow in 2019 terug voor een tweede editie vol epische avonturen.

Disney’s Hotel New York
Tijdens deze nieuwe editie zullen ook Captain Marvel en Groot uit Guardians of the Galaxy aanwezig zijn, terwijl ze zich allemaal voorbereiden op het opzetten van hun toekomstige basis in Disneyland Paris. Bovendien gaat Disney’s Hotel New York binnenkort getransformeerd worden tot Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, dat in 2020 wordt geopend. Het wordt het eerste Disney Hotel dat de geschiedenis en de spannende wereld van Marvel zal tonen.

 

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten