Eiffeltoren trekt driehonderd miljoen bezoekers

Driehonderd miljoen bezoekers voor Eiffeltoren

Inhoudsopgave

Vijftienhonderd mensen mochten gisteren gratis de Eiffeltoren in Parijs bezoeken. Hiermee werd gevierd dat de toren, sinds in de bouw in 1889, al 300 miljoen bezoekers heeft getrokken. Alleen al vorig jaar kwamen 5,8 miljoen mensen op het bouwwerk af.

Naast de gratis entree waren andere festiviteiten georganiseerd, zoals livemuziek en om het halfuur een speciale lichtshow. De 300 meter hoge toren werd in twee jaar gebouwd voor de Wereldtentoonstelling in 1889. De Eiffeltoren is een van de meest populaire monumenten wereldwijd.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten