Drukste dag van de herfstvakantie op Schiphol

Drukste dag van de herfstvakantie op Schiphol

Inhoudsopgave

Schiphol Airport beleeft vandaag de drukste van de herfstvakantie. Reizigers wordt daarom aangeraden om drie uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig te zijn en niet later, maar ook niet eerder.

De drukte wordt veroorzaakt door komende en vertrekkende passagiers, vanwege de herfstvakantie. Het is immers het einde van de vakantie voor een deel van het land, het andere deel start vandaag. Schiphol neemt extra maatregelen. Toch worden ook dit weekend en volgend weekend nog extra lange rijen verwacht.

Eind september is de speciale vakantiepagina schiphol.nl/vakantie live gegaan. Deze pagina zal de komende herfst/winter in het teken staan van wat ‘hot’ is op Schiphol, de meest gestelde vragen van reizigers en tips en een druktekalender. Deze pagina is overigens ook te bereiken via ‘berichten van de reiziger’ op Schiphol.nl en in de App.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten