Dubai opent (opnieuw) hoogste hotel ter wereld

Dubai opent (opnieuw) hoogste hotel ter wereld

Inhoudsopgave

Dubai breekt opnieuw een record met het hoogste hotel te wereld. Met een opvallende lengte van 357,8 meter zal het Gevora Hotel ongeveer twee meter boven de huidige recordhouder, het JW Marriott Marquis, uitsteken.

Van de tien hoogste hotels ter wereld staan er zeven in Dubai. Het hotel telt vier sterren, een prachtige roofpool, maar niet onbelangrijk – geen alcohollicentie. Het Gevora Hotel ligt aan de Sheikh Zayed Road in de buurt van het Dubai International Financial Centre. Het heeft een oppervlakte van 75 verdiepingen en beschikt over 528 kamers en suites. Het is drie keer groter dan de Big Ben in Londen en 56 meter hoger dan de Eiffeltoren.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten