easyJet biedt nu ook transfers aan

easyJet gaat transfers aanbieden

Inhoudsopgave

Luchtvaartmaatschappij easyJet heeft ‘Worldwide by easyJet’ gelanceerd. Het is de eerste wereldwijde connectieservice door een Europese budgetmaatschappij. Passagiers kunnen hiermee vluchten van andere maatschappijen boeken via easyJet.com en via easyJet vluchten overstappen op intercontinentale vluchten van andere maatschappijen.

Stoelen voor transfers van ‘Worldwide by easyJet’ zijn vanaf vandaag beschikbaar. Hierdoor kunnen passagiers eenvoudig hun easyJet vlucht laten aansluiten op een vlucht van een van de partners. WestJet en Norwegian zijn partners bij de lancering waarbij gebruik wordt gemaakt van het product GatwickConnects. Naast het toevoegen van partners op luchthaven Gatwick wil easyJet uitbreiden naar andere luchthavens in Europa, zoals Amsterdam, Milaan Malpensa, Genève, Parijs Charles De Gaulle en Barcelona.

easyJet start ook met het aanbieden van tickets voor partnermaatschappijen via het connectiviteitsproduct op easyJet.com. Loganair, waarvan de tickets vanaf volgende maand verkrijgbaar zijn via easyJet.com, is ook partner in de lancering. Loganair heeft een netwerk dat complementair is aan dat van easyJet en biedt easyJet passagiers de mogelijkheid om gemakkelijk verdere vluchten te boeken – bijvoorbeeld om van Glasgow en Edinburg door te reizen met Loganair naar de Schotse Hooglanden en Eilanden.

Worldwide by easyJet stelt passagiers ook in staat om gemakkelijk aansluitingen te regelen via de luchthaven Gatwick. Momenteel heeft easyJet circa 200.000 passagiers die aan zelf-connectie doen via easyJet en GatwickConnects. Daar zijn momenteel drie aparte transacties voor nodig: de aanschaf van de twee easyJet vluchten en het GatwickConnects product.

easyJet CEO Carolyn McCall legt de rationale achter Worldwide by easyJet als volgt uit:

‘Onze eigen passagiers en de passagiers van andere maatschappijen, zowel op korte als lange afstand, hebben ons ook gevraagd om het gemakkelijker te maken om over te stappen op een aansluitende vlucht. Dit simpele boekingsplatform maakt het voor hen gemakkelijk om te doen.’

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten