EasyJet: jaar gratis reizen voor koninklijke lookalike

EasyJet: jaar gratis reizen voor koninklijke lookalike

Inhoudsopgave

EasyJet lanceert een pan-Europese zoektocht naar de lookalike van de Engelse prins Harry en zijn aanstaande bruid Meghan Markle. De twee winnaars van de #RoyalLikeness wedstrijd worden op 14 mei X-factor stijl in Londen gekroond en winnen een jaar lang reizen met easyJet.

Prins Harry en zijn bruid Suits-ster Meghan Markle trouwen 19 Mei op kasteel Windsor. Maar dit gebeurt niet voordat easyJet de 14 finalisten van #RoyalLikeness wedstrijd vanuit het hele netwerk voor een dag invliegt om ze te laten jureren.

De deelnemers worden door de vakkundige jury beoordeeld op hun gelijkenis, kniebuigingen, het gooien van het bruidsboeket en het geven van een toespraak. De jurering wordt gedaan door een Prins William lookalike en de eigenaar van een lookalike-bureau.

Het winnende koppel kan niet alleen een jaar lang gratis reizen winnen naar elk van easyJet’s bestemmingen, maar 14 van de meest koninklijke lookalikes worden ook uitgenodigd om de compleet verzorgde finale in London bij te komen wonen.

Nederlandse lookalikes mogen ook meedoen, bezit jij een vorstelijke uitstraling en de looks van prins Harry of Megan? Meedoen kan via deze link, de finalisten worden op 30 april geselecteerd.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten