easyJet lanceert ‘Love Sick’ gedichtenwedstrijd

easyJet lanceert ‘Love Sick’ gedichtenwedstrijd

Inhoudsopgave

Speciaal voor Valentijnsdag lanceert easyJet een gedichtenwedstrijd waarbij passagiers worden uitgedaagd gedichten te schrijven op de achterkant van de zakjes die in iedere stoelzak aan boord zitten voor passagiers die misselijk zijn.

Inspiratie voor deze gedichtenwedstrijd werd opgedaan tijdens een vlucht van Parijs naar Londen waarbij cabinepersoneel een papieren zakje vond waarop zowel in het Frans als Engels een vriendelijke boodschap was geschreven, als steunbetuiging aan degene die het zakje moest gebruiken voor waar het daadwerkelijk bedoeld is.

Love is in the air
De wedstrijd start op 1 februari en loopt tot het einde van de maand. Beschikbare data laat zien dat 29 procent van easyJet’s frequent flyers een lange afstandsrelatie heeft. Dit betekent dat er naar schatting zo’n 250.000 stellen naar elkaar zullen vliegen voor de romantische feestdag.
De campagne is de eerste wereldwijde gedichtenwedstrijd aan boord van een vliegtuig en is bedoeld om een glimlach te toveren op de gezichten van degenen die zich bevinden in zo’n lange afstandsrelatie.

De inzendingen worden beoordeeld door Daisy Goodwin, de schrijfster van de meervoudige award winnende TV-show Victoria. Volgens Daisy ‘heeft iedereen toch weleens last gehad van zo’n spanning dat wanneer je je geliefde weer ziet, je er gewoon misselijk van wordt. Ook al is het maar een korte vlucht, emotioneel gezien is het een lange afstand. Deze gedichten kunnen mensen geruststellen en ervoor zorgen dat ze met een liefdevol gevoel zullen landen.’

Meedoen?
Schrijf je gedicht op de achterkant van het zakje (welke beschikbaar is vanuit de stoel voor je) en deel je creatie op twitter en instagram door de volgende tags te gebruiken @easyJet en #LoveSickSonnets. Gedichten kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels worden ingestuurd.

Deelnemers kunnen hiermee vluchten winnen binnen het easyJet netwerk. De wedstrijd sluit op 28 februari en de winnaar ontvangt gelijk bericht.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten