easyJet viert de zomer met Ticket Hunt

easyJet viert de zomer met Ticket Hunt§easyJet viert de zomer met Ticket Hunt

Inhoudsopgave

easyJet viert het zomerseizoen met een Ticket Hunt door heel Amsterdam. Tijdens het ludieke event maak je kans om retourtje naar de zon te winnen, maar je moet er wel wat voor doen.

Op achttien locaties in het centrum van Amsterdam zijn op zaterdag 10 juni easyJet tickets verstopt. Via de Nederlandse Facebook-pagina van easyJet zijn er hints te vinden die een tipje van de sluier oplichten over de locaties van de tickets. Degenen die als eerste een ticket vinden tijdens de Ticket Hunt, winnen een ticket naar de zomerzon.

Wil jij kans maken op een retour naar de zon met easyJet? Zorg dat je vandaag om 14:00 uur in Amsterdam klaarstaat om een ticket te vinden, dan vindt de laatste ronde van de Ticket Hunt plaats.

 

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten