Een must-read voor iedere globetrotter

Een must-read voor iedere globetrotter

Inhoudsopgave

Voyago.nl selecteert wekelijks een travelgadget die absoluut niet in je koffer mag ontbreken. Of je nu de verveling onderweg wil tegengaan of iets zoekt om al je herinneringen vast te leggen, we helpen je een handje!

Deze week: Wie (niet) reist is gek

Schrijver van dit boek, psycholoog Ap Dijksterhuis, is zelf fanatiek reiziger en vertelt je alles over de effecten van reizen op onze gesteldheid. Volgens hem is reizen de manier om ons brein soepel te houden, het zorgt voor inspiratie en creativiteit, haalt vooroordelen onderuit, maakt ons gelukkiger, en verlengt ons leven.

In zijn boek neemt Dijksterhuis je spreekwoordelijk mee op zijn reizen, van Birma tot Iran en de VS tot Ecuador. Tegelijk verbindt hij zijn ervaringen aan verrassende psychologische inzichten. Zijn schrijfstijl is luchtig en soms humoristisch, waardoor het boek vlot wegleest. En volgens vele lezers werkt het aanstekelijk en krijg je er zin van om op reis te gaan.

Wie (niet) reist is gek is verplichte kost voor iedereen die gek is op reizen. Of je nu graag gaat backpacken in Azië of liever aan het strand ligt op de Caraïben.

‘Wie (niet) reist is gek’ shop je hier. Toch niet zo’n boekenwurm? Check onze andere gadgets!


Wie (niet) reist is gek

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten