Een ritje onder de grond in Londense posttrein

Een ritje onder de grond in Londense posttrein

Inhoudsopgave

Londen heeft weer een stukje geschiedenis voor publiek geopend. Als onderdeel van een tentoonstelling van de Royal Mail kunnen bezoekers een ritje maken in een ondergrondse posttrein.

De posttrein was 75 jaar lang in gebruik als onderdeel van het postsysteem van Londen. Op zijn hoogtepunt werden er vier miljoen poststukken per dag mee vervoerd. De treindienst werd in 2003 stopgezet, omdat er door de opkomst van de e-mail steeds minder post werd verstuurd.

Wie het museum bezoekt, kan een rondje in een van de replica’s van de treintjes maken. Benieuwd geworden naar een ritje met de Mail Rail? In onderstaande video zie je hoe zo’n rondje eruit ziet.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten