Een week proefkamperen met Start2Camp

Een week proefkamperen met Start2Camp

Inhoudsopgave

Niet iedereen is zich er bewust van, maar kamperen is deze zomer zo’n gek idee nog niet. Het is betaalbaar, geeft vrijheid, brengt avontuur en is de perfecte manier om te onthaasten. En nu kun je het gratis een week proberen met Start2Camp, een initiatief dat nieuwe kampeerders op weg helpt.

Beginnende kampeerders kunnen gratis een tent inclusief complete kampeeruitrusting lenen en eventueel een weekje kosteloos overnachten op een vakantiepark. Het doel hiervan is om mensen op een laagdrempelige manier enthousiast te maken voor kamperen.

Op Start2Camp.nl kan de kampeerder kiezen voor het gratis lenen van de tent en kampeeruitrusting van Decathlon of voor de tent in combinatie met een verblijf van een week op een geselecteerde camping in Nederland of Frankrijk van RCN Vakantieparken.

Als tegenprestatie wordt alleen naar de ervaring van de nieuwbakken kampeerders gevraagd.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten