Eerste 24 uur vakantie cruciaal

Eerste 24 uur vakantie cruciaal

Inhoudsopgave

Wereldwijd onderzoek van Booking.com onthult dat bijna de helft van alle reizigers (46%) de eerste 24 uur van de vakantie toonaangevend vindt, in vergelijking tot de rest van het verblijf.

De perfecte foto maken voor social media (27%) en online reviews lezen van lokale restaurants (26%) gaan hier een steeds belangrijkere rol in spelen. ‘Traditionele’ activiteiten zoals koffers uitpakken (63%) en de accommodatie verkennen (60%) zijn nog steeds meest populair, maar de resultaten laten zien dat technologie steeds belangrijker wordt voor reizigers.

Emoji’s
Volgens Booking.com maken vakantie een belangrijk deel uit van onze levens en zijn ervaringen die we graag willen delen met anderen via onze smartphones. Als reactie op, en om World Emoji Day te vieren, heeft Booking.com nieuwe vakantie-emoji’s gecreëerd. Dankzij een petitie voor het Unicode Consortium (de organisatie die emoji’s goedkeurt) zullen de nieuwe emoji’s toegevoegd worden aan hun huidige lijst.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten