Eerste directe vlucht Londen-Australië nu boekbaar

Eerste directe vlucht Londen-Australië nu te boeken

Inhoudsopgave

Passagiers kunnen nu tickets boeken voor de eerste directe vlucht van Londen naar Perth, Australië. De vlucht wordt aangeboden door de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas en duurt 17 uur. Qantas zal de route vliegen met de nieuwe Boeing 787-9 Dreamliners.

De eerste vluchten gaan vanaf maart volgend jaar maar zijn nu al boekbaar. Een stoel in Economy Class kost zo’n 2.086 euro. De ‘Kangaroo Route’ is de eerste rechtstreekse verbinding tussen Australië en Europa.

‘Deze route maakt West-Australië een nieuwe toeristische gateway voor Australië. We weten vanuit eigen onderzoek dat er veel interesse is om het westen te verkennen, niet alleen van Britse en Europese bezoekers, maar ook van Aussies op weg naar Londen’, meldt Alan Joyce, CEO bij Qantas. ‘Veel zakenreizigers, met name in de resource sector, zullen in Perth, op weg naar de Verenigde Staten, stoppen.’

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten