Eerste editie Mobility Service Airport Night Run

Eerste editie Mobility Service Airport Night Run

Inhoudsopgave

De eerste editie van de Mobility Service Airport Night Run vindt dit jaar plaats op 16 september rondom en over Groningen Airport Eelde. Het hardloopevent wordt in de avond georganiseerd, met een parcours van 10 kilometer. Deelnemers kunnen er ook voor kiezen om 7,5 of 5 kilometer te lopen. Na afloop vindt er een afterparty plaats.

Voor 25 euro, inclusief headlight, kunnen runners zich inschrijven voor het event. De deelnemers zullen in het donker hardlopen over de landingsbaan en in de omgeving van het vliegveld.

De hoofdsponsor van het hardloopevent is leasemaatschappij Mobility Service Nederland, gevestigd tegenover Groningen Airport Eelde. Ook is de Run gekoppeld aan het goede doel, Amref Flying Doctors; een gezondheidsorganisatie in Afrika. 

Bedrijven wordt een speciale arrangement aangeboden en inschrijving is mogelijk per 16 mei. In totaal worden er 2500 deelnemers toegelaten.

Klik hier voor meer informatie over het hardloopevent.

Foto: Airportnightrun.nl

Mobility Service Airport Night Run – promo from Like2Run on Vimeo.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten