Eigen logboek voor kinderen bij easyJet

Eigen logboek voor kinderen bij easyJet

Inhoudsopgave

easyJet heeft een logboek voor kinderen geïntroduceerd. Deze zomer reizen meer dan 700.000 families met easyJet en om de jongste groep passagiers nog enthousiaster te maken over hun vlucht, heeft de maatschappij het ‘Little Travellers logboek’ bedacht.

easyJet’s Little Travellers logboek bevat leuke vliegfeiten en informatie over inspirerende vliegeniers. Daarnaast kunnen de kleintjes zelf informatie over hun vlucht verzamelen, zoals het vluchtnummer, route, totaal afgelegde kilometers en de handtekening van de Captain.

Jonge passagiers worden uitgenodigd om hun Little Travellers logboek aan het cabinepersoneel te geven zodat deze door de kapitein ondertekend kan worden, of, als dat mogelijk is, na de landing zelf een bezoekje aan de cockpit te brengen.

Het logboek is te verkrijgen bij het cabinepersoneel op vluchten die vertrekken vanuit de diverse easyJet bases, waaronder Schiphol en is bedoeld voor kinderen van alle leeftijden.

Flybraries
Eerder dit jaar is easyJet ook het ‘Flybraries’ initiatief gestart. Hiermee wil easyJet kinderen stimuleren om tijdens hun vakantie een boek te lezen door klassieke kinderboeken, zoals Peter Pan en Alice in Wonderland beschikbaar te stellen tijdens vluchten van en naar Engeland.

Kindvriendelijk
Om vliegen met kinderen zo makkelijk mogelijk te maken heeft easyJet een aantal specifieke initiatieven. Deze kun je vinden op easyJet’s website.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten