Bijzondere date night: Elements Restaurant Aruba

Inhoudsopgave

Tripadvisor heeft de lijst van beste restaurants ter wereld voor een date night bekendgemaakt en het aan Eagle Beach gelegen Elements van het Bucuti & Tara Beach Resort, heeft een plek in de felbegeerde lijst weten te bemachtigen. Elements prijkt als enige restaurant in het Caribische gebied op deze lijst.

Elements Aruba

’s Werelds grootste reisbeoordelingswebsite onthult dat winnaars zoals Elements heel goed weten ‘hoe je de stemming voor een romantisch avondje uit moet bepalen.’ Bij het beschrijven van Elements geeft Tripadvisor aan dat het restaurant ‘de meest romantische plek op aarde is voor een idyllische avond.’ Het bedienend personeel is omschreven als ‘betoverend, grappig en accuraat.’ De gerechten worden omschreven als ‘smaakvol en elegant, hartig en volmaakt.’ 

Romantisch

Met deze nieuwe onderscheiding voegt het Bucuti & Tara Beach Resort wederom een accolade aan de lijst van Tripadvisor-vermeldingen toe. Eerder dit jaar is Bucuti al uitgeroepen tot het meest romantische hotel in het Caribisch gebied en een van de 10 meest romantische resorts ter wereld. Ook staat het in de top 10 van Caribische hotels met de beste service. 

Elements Aruba

Menu

De verfijnde menu’s tonen aan dat het restaurant een vooruitstrevende aanpak hanteert als het op het eten aankomt. Elements Restaurant op Aruba biedt volledig plantaardige en vegetarische menu’s voor gasten die liever plantaardig of glutenvrij willen eten. De menu’s combineren wereldkeukens met authentieke Arubaanse en Caribische gerechten. Daarnaast beschikt het restaurant ook over de zogeheten ‘three-peat onderscheiding’ van de Wine Spectactor, ’s werelds grootste autoriteit op het gebied van wijn, waardoor Elements in het bezit is van een Wine Spectator Award of Excellence onderscheiding.

Ontspannen

Het restaurant met zeezicht biedt gasten een ontspannen en luxueuze ervaring met ramen die het hele restaurant beslaan, waardoor je zowel binnen als buiten op het onlangs gerenoveerde dek, een romantische strandervaring hebt. Wie onder een van de palapa’s dineert ervaart pure privacy in een idyllische setting. En een topplek om palmbomen op het ritme van de zilte zeebries te zien wuiven terwijl de zee rustgevende geluiden maakt en de zon op spectaculaire wijze ondergaat.  

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten