Etihad Airways biedt nannydiensten aan boord

Etihad Airways biedt nannydiensten aan boord

Inhoudsopgave

Ouders opgelet! Met Etihad kun je voortaan een vlucht boeken met nanny aan boord. Etihad Airways heeft namelijk het zogenoemde Flying Nanny concept ontwikkeld om lange vluchten voor gezinnen een beetje comfortabeler te maken. Dit concept bestaat uit speciale nannydiensten en kinderactiviteiten die de spanning van het vliegen helpen weg te nemen.

Hoogopgeleide nanny’s
De luchtvaartmaatschappij heeft alleen nanny’s in dienst die zijn getraind aan het prestigieuze Norland College, gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van kinderverzorging. Inmiddels zijn dat er meer dan 2.000, waaronder 21 Nederlandse en negen Belgische nanny’s. Allen genoten zij dezelfde opleiding als bijvoorbeeld de nanny van de Britse Prins George, Maria Borrallo. De nanny’s zijn niet alleen in staat een flesje op te warmen of luiers te verschonen, ook kunnen ze origamivliegtuigjes vouwen, vingerpoppetjes maken en zelfs goochelen – je zou ze bijna vergelijken met Mary Poppins.

Speciale activiteitenpakketten
Maar de luchtvaartmaatschappij biedt meer dan nanny’s. De vluchten voorzien ook in speciale kinderpakketten, gevuld met leuke activiteiten. Deze pakketten zijn gemaakt voor verschillende leeftijden en zijn bedoeld om de jonge gasten aan boord bezig te houden door middel van kaartspellen, schminksets en kleurboeken. En om ervoor te zorgen dat ook oudere kinderen zich niet vervelen bevat het pakket onder meer sudoku’s. Zo kunnen reizende ouders rustig achterover zitten tijdens de reis. 

Vanaf Amsterdam en Brussel
Alle Etihad Airways-vluchten vanaf Amsterdam en Brussel hebben een Flying Nanny aan boord, met uitzondering van vluchten naar Athene, die slechts vier uur duren. Met de inzet van de nanny’s ondersteunt de luchtvaartmaatschappij gezinnen met kinderen, en biedt hiermee de ingrediënten voor een volledig stressvrije vakantie – van begin tot eind. 

Meer informatie over de Flying Nanny vind je hier.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten