Etihad Airways presenteert nieuw bagagebeleid

Etihad Airways presenteert nieuw bagagebeleid

Inhoudsopgave

Etihad Airways heeft een nieuw bagagebeleid ingevoerd. De vernieuwde structuur is gebaseerd op het totale gewicht in plaats van het aantal ingecheckte stuks bagage en zou hiermee eenvoudiger zijn.

Dankzij de overstap naar een op gewicht gebaseerd bagagebeleid hebben de meeste passagiers bij Etihad recht op 23 kilo ingecheckte bagage op Economy Deal-tarieven, 30 kilo op Economy Saver en Classic-tarieven en 35 kilo op Economy Flex-tarieven.

Wie Business Class vliegt, heeft recht op 40 kilo. First Class-gasten mogen 50 kilo bagage mee aan boord brengen. Gasten in The Residence, het appartement aan boord van het topmodel van de Airbus A380-vloot van Etihad Airways, mogen vier stuks bagage van elk 32 kilo vervoeren.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten