Europa-Park valt in de prijzen tijdens vakbeurs

Europa-Park valt in de prijzen tijdens vakbeurs

Inhoudsopgave

Tijdens de Euro Attractions Show, de grootste vakbeurs voor attractieparken in Europa, viel Europa-Park meerdere malen in de prijzen. Het pretpark eindigde daarnaast in drie categorieën op de eerste plaats.

Moederbedrijf Mack Rides, dat achtbanen en attracties produceert, kreeg voor hun producten maar liefst acht keer een top tien-notering. Ook in de ranglijsten van parkmagazine ‘parkscout/plus’ eindigde Europa-Park zeven keer op de eerste plaats.

Drie keer nummer 1
Jaarlijks reikt het vaktijdschrift Kirmes & Park Revue de European Star Awards uit. Een 36-koppige jury bestaande uit journalisten en anderen die hun sporen in de branche ruimschoots hebben verdiend, kunnen hiervoor hun stem uitbrengen. Zij gaven in de belangrijkste categorie, die van beste park in Europa, de meeste stemmen aan Europa-Park.

Opnieuw werd het attractiepark uit Rust uitgeroepen tot ‘Europe’s Best Theme Park’. In de categorie nieuwe attracties ontving Europa-Park voor ‘Voletarium’ de prijs voor ‘Europe’s Best New Ride’. Het flying theater waarin je over de mooiste plekjes van Europa kunt vliegen eindigde daarmee vóór Symbolica van de Efteling en Ninjago The Ride van Legoland Deutschland.

Tenslotte ging ook de award voor ‘Europe’s Best Family Ride’ naar Europa-Park. De attractie Arthur in het Koninkrijk van de Minimoys kreeg hiervoor de meeste stemmen.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten