Europa-Park weer open vanaf 29 mei 2020

Europa-Park weer open vanaf 29 mei 2020

Inhoudsopgave

Europa-Park heropent na heeft intensieve voorbereidingen 29 mei, ook de hotels en restaurants zijn dan weer toegankelijk. Er wordt gestart met een begrensd aantal bezoekers.

Vanaf 13 mei kun je in de online ticketshop datumgebonden tickets voor het zomerseizoen van 2020 kopen. Het attractiepark is groot en uitgestrekt waardoor er voor alle bezoekers en medewerkers genoeg ruimte is om zich te houden aan de voorgeschreven afstandsregels.

Veiligheidsmaatregelen

In het park zijn, naast het begrenzen van het aantal bezoekers, verdere maatregelen genomen om het infectierisico te minimaliseren. Zo zijn er onder andere in wachtrijen en restaurants markeringen aangebracht om afstand te houden. Ook zijn er extra desinfectieposten aangebracht en zullen beugels en andere oppervlaktes vaker gereinigd worden.

Bezoekers zullen voor en tijdens het bezoek geïnformeerd worden over de verschillende maatregelen. Als aanvulling op de maatregelen ter plaatse zal Europa-Park nieuwe technologieën met betrekking tot de wachtrijen en het houden van afstand invoeren. De bestaande Europa-Park & Rulantica-app wordt met nieuwe functies uitgebreid.

Bovendien wordt een nieuwe extra app gepubliceerd welke op speelse wijze je op het houden van afstand tijdens het parkbezoek wijst. Contactloos betalen wordt gestimuleerd en alle medewerkers ontvingen een scholing.

Hotels & restaurants

Ook de zes themahotels, het Camp Resort en de Europa-Park-camping met hun restaurants, bars en cafés zullen op 29 mei de deuren weer open. Waterwereld Rulantica blijft vooralsnog gesloten maar de directie ziet een spoedige heropening optimistisch tegemoet.

Tip: overnacht in het Europa-Park Hotel ‘El Andalus’ en waan je Spaanse sferen! #voorstraks

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten