Eurostar lanceert virtual reality-avontuur in de trein

Eurostar lanceert virtual reality-avontuur in de trein

Inhoudsopgave

Eurostar pakt deze zomer uit met ‘Eurostar Odyssey’, een virtual reality-avontuur dat de reiservaring in de trein naar Londen nog indrukwekkender maakt. Speciaal ontworpen kijkers worden tijdens de piekperiodes in de zomer uitgedeeld aan gezinnen.

Terwijl reizigers met hoge snelheid onder het Kanaal door zoeven, kunnen ze voor het eerst de verborgen diepten van de zeebodem ontdekken in een virtuele wereld vol zeedieren, gezonken schatten en mysterieuze schepen. Deze unieke ervaring werd gecreëerd om kinderen en jongeren de reis naar hartje Londen in een nieuwe dimensie te laten ontdekken. Het avontuur is beschikbaar in het Nederlands, Engels of Frans op het gratis entertainmentkanaal van Eurostar. Reizigers kunnen inloggen met hun iPhone of Android-apparaat en meteen in de ontdekkingstocht duiken.

 

Bekijk hier de teaser van het virtual reality avontuur:

 

Nick Mercer, commercieel directeur bij Eurostar: “Onze reizigers vragen vaak of ze de vissen kunnen zien wanneer ze door de Kanaaltunnel reizen. We zijn uitermate blij dat we dit als eerste reisbedrijf mogelijk kunnen maken via een meeslepende 3D-ervaring. Tijdens de zomermaanden zullen we gratis kijkers aan onze reizigers uitdelen zodat zij onder het Kanaal een heus onderwateravontuur kunnen beleven. Waarom nog vliegen naar Londen als de hele familie zoveel plezier kan beleven in de trein?”

Eurostar Odyssey is beschikbaar in alle nieuwe e320-treinen en gerenoveerde e300-treinen via het gratis digitaal entertainmentkanaal en rechtstreeks op het mobiele toestel van de reiziger. Het is beschikbaar op het traject tussen Londen en Brussel, Rijsel, Parijs, Lyon en Zuid-Frankrijk. Dankzij de wifi in deze treinen is ook meer dan 300 uur aan films, series, documentaires en spelletjes gratis te bekijken via dat entertainmentkanaal.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten