Expedia bestuur kiest Chelsea Clinton

Expedia bestuur kiest Chelsea Clinton

Inhoudsopgave

Chelsea Clinton, dochter van Hilary en Bill Clinton, treedt toe tot de raad van bestuur van online reisgigant Expedia. Met de komst van Clinton telt het bestuur in totaal 14 leden. Drie van de vier laatste benoemingen aan het bestuur zijn vrouwen.

Clinton is reeds actief als vicevoorzitter binnen de Clinton Foundation, waar zij zich richt op de mondiale- en binnenlandse gezondheidsinitiatieven. Tevens is Clinton lid van de raad van bestuur van InterActiveCorp (IAC), ook een Barry Diller holding, dat verscheidene web gebaseerde bedrijven heeft, als Dictionary.com en The Daily Beast. Eerder werkte zij bij McKinsey & Company, en als een medewerker bij Avenue Capital Group.

Voorzitter Expedia erkend Trump-tegenstander

Barry Diller, voorzitter Expedia, noemde Trump’s presidentiële run een ‘kwaad wonder.’ ‘Ik kan niet geloven dat die clown president van de VS zou kunnen zijn.’ Op de benoeming van Clinton als nieuw bestuurslid, wil de onlinereisboeksite geen commentaar leveren.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten