Flinke toename in toerisme naar Bonaire

Flinke toename in toerisme naar Bonaire

Inhoudsopgave

In het laatste kwartaal is het aantal aankomsten op Bonaire per vliegtuigen van KLM en TUI fly met 22 procent gestegen, ten opzichte van 2016. Het gaat hier om aankomsten vanuit de belangrijke Europese markten, aldus Tourism Corporation Bonaire (TCB).

In vergelijk met afgelopen jaar, werden op Bonaire meer dan 2600 extra arrivals gerealiseerd via KLM en Tui fly. De Europese markt groeit opnieuw door deze ontwikkelingen.

Blij
Maurice Adriaens, directeur TCB: ”Wij zijn enorm blij een flinke toename te zien in de aankomsten vanuit Europa in het eerste kwartaal van 2017. Zo leggen we een basis voor de bereikbaarheid van Bonaire als internationale topbestemming voor onze toeristen, zoals duikers, windsurfers en leisure toeristen.’

Bereikbaarheid optimaliseren
Adriaens geeft aan de bereikbaarheid van het eiland verder te willen optimaliseren. ‘Dit in overleg met lokale partners als BIA en de toeristische bedrijven. En een goede samenwerking te houden met onze airline partners als KLM, TUI en Delta. Alleen zo kunnen we zorgen dat de groei ook in 2017 verder zal doorzetten.’

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten