Fotografeer als een pro met deze travelgadgets #5

Fotografeer als een pro met deze travelgadgets #5

Inhoudsopgave

Reizen en fotograferen gaan hand in hand. En wie hier passie voor heeft, doet alles voor die perfecte foto (oké, bijna alles dan). En om ook op reis het beste uit je foto’s te kunnen halen, hebben wij vijf musthaves voor je op een rij gezet. Let’s go!

1. Mobiele printer

HP pocket printer

Printen wordt weer leuk met de nieuwe HP Sprocket: een zakformaat fotoprinter waarmee je altijd en overal de leukste foto’s print, plakt en deelt. Zo blijven je foto’s niet langer verstopt op je telefoon, maar komen ze tot leven! Bovendien kun je jouw herinnering nog specialer maken met een eigen tekst, lijst of filter.

HP Sprocket – Mobiele Fotoprinter

 

2. Imagine. Shoot. Create.

Imagine. shoot. create.

Blijf je ontwikkelen als reisfotograag met Instagramfenomeen Annegien Schilling. In haar nieuwe boek geeft ze je een kijkje in het creatieve proces dat voorafgaand aan het fotograferen. Ze neemt je mee in het hele traject: van het denkproces tot aan de technische fase. Ga erop uit en laat je creativiteit de vrije loop.

Imagine, Shoot, Create

 

3. Spiegelreflexcamera

Spiegelreflexcamera

Maak professionele beelden tijdens je reis met de EOS 1300D van Canon. Jouw foto’s deel je vervolgens op bestemming met de thuisblijvers via Wifi of NFC. De 18 megapixel sensor zorgt voor prachtige foto’s spiegelreflexcamera-kwaliteit. En dankzij Scene Intelligent Auto hoef je je niet druk te maken om de instellingen, want deze staan hiermee altijd goed.

Canon EOS 1300D + 18-55mm III

 

4. Zonnebril

Rayban

Hoe kun je nu mooie foto’s maken als je met je ogen in de zon staat te turen? Precies, dat kan natuurlijk niet. Een goede zonnebril mag je daarom zeker niet vergeten. De Aviator Classic van Ray-Ban is een tijdloos model, dat zowel door mannen als vrouwen wordt gedragen. Naast zijn fraaie uiterlijk, beschermt deze zonnebril uitstekend tegen uv-straling.

Ray-Ban RB3025 W0879 – Aviator Large Metal (Classic) – zonnebril – Staalgrijs / Groen Klassiek G-15 – 58mm

 

5. Cameratas

Cameratas

Bij een mooie camera, hoort een mooie cameratas. De Canon 100 EG Costum Gadget Bag is geschikt voor verschillende spiegelreflexcamera’s. Hij is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan wel tegen een stootje, want de tas waterbestendig en beschermt je camera tegen vuil en eventuele transportschade. De cameratas heeft een omvang van 23 x 18 x 14 centimeter.

Canon 100EG Custom Gadget Bag

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten