Met deze gadget is je smartphone summerproof

Met deze gadget is je smartphone summerproof

Inhoudsopgave

Een dagje aan het strand kan fataal zijn voor je smartphone. Zand, zeewater en zonnebrandcrème: ze kunnen de toestand van je telefoon flink achteruit helpen. Gelukkig kun je dat deze zomer voorkomen dankzij een wel heel innovatief hoesje.

De Catalyst Case is een compleet waterdicht hoesje dat bescherming biedt tegen water, schokken en stof. Maar geluid wordt dankzij de True Sound technologie wel goed doorgelaten. Bellen, muziek luisteren en video’s kijken kun je dus nog steeds zonder problemen!

Het hoesje is compleet waterdicht tot 100 meter (!) diep en heeft hiervoor een IP68 certificaat voor gekregen. Neem je telefoon dus met een gerust hart mee naar het zwembad, het strand of tijdens een watersport. Bovendien heeft de Catalyst Case ook een Mil-STD 810G certificaat, wat betekent dat het een val van twee meter kan overleven.

Het hoesje is makkelijk in gebruik en tast de functionaliteit van je smartphone niet aan. Ben je nog op zoek naar een telefoonhoesje dat jouw toestel deze zomer goed beschermt? De Catalyst Case is geschikt voor smartphones, tablets en smartwatches van Apple.

Klik hier om deze gadget te kopen of kijk even verder naar onze andere travel musthaves.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten