Geen slaaptekort meer op reis dankzij deze uitvinding

Geen slaaptekort meer op reis dankzij deze uitvinding

Inhoudsopgave

Wanneer je reist, ben je vaker bezig met de activiteiten die je wilt ondernemen en de plekken die je wilt zien dan het inplannen van goede nachtrust. Toch is slapen essentieel, want niets kan zo dodelijk zijn voor de vakantiesfeer dan een slaaptekort. Met dit item in je koffer val je overal moeiteloos in slaap.

Wellicht heb je er nog nooit van gehoord: een accupressure spijkermat. Toch is dit hulpmiddel heel oud en werd de traditionele variant al door de Indiase fahkirs gebruikt. In tegenstelling tot wat beweerd wordt, gebruikten zij het spijkerbed niet om hun weerstand tegen pijn te beproeven, maar om lichaam en geest in balans te brengen.

En het leuke is dat je dit nu ook zelf kunt ervaren! Een spijkermat is voor iedereen geschikt, vooral wanneer je last hebt van spanningen, vermoeidheid en slapeloosheid. Dit kleine model neem je eenvoudig mee op reis, zodat je overal voldoende slaap en ontspanning kunt pakken. De accupressuurpunten kunnen even wennen zijn, een optie is om er dan een dunne doek op te leggen.

Accupressuurmatten koop je hier! Kussenvarianten op de spijkermat zijn ook verkrijgbaar.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten