Het geheim van deze ‘bestselling’ powerbank

Het geheim van deze ‘bestselling’ powerbank

Inhoudsopgave

Deze powerbank is in Amerika al populair onder miljoenen reizigers en dat is niet zomaar. Dit mobiele oplaadstation voor je smartphone is krachtig, snel en verdrievoudigd je batterijduur.

De Anker PowerCore 5000 powerbank is al een geliefde travelgadget onder meer dan twintig miljoen gebruikers. De belangrijkste reden hiervoor is dat hij je smartphone tot twee keer toe kan opladen, ideaal dus voor als je op reis bent. Misschien heb je geen stroom tot je beschikking of ben je langere tijd onderweg, met deze powerbank hoef je je geen zorgen te maken om een lege batterij.

Een andere handige eigenschap van de Anker PowerCore is zijn formaat, die is vergelijkbaar met een lippenstift (10 cm hoog, 3 cm breed) en past daarom makkelijk is je tas of broekzak. Dankzij PowerIQ en Voltageboost is je telefoon snel opgeladen en is je smartphone weer klaar voor gebruik.

Koop deze populaire gadget hier of shop verder op onze gadgetpagina.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten