Gewonden door turbulentie in Boeing van Aeroflot

Gewonden door turbulentie in Boeing van Aeroflot

Inhoudsopgave

Zeker twintig passagiers zijn gewond geraakt door hevige turbulentie aan boord van een vliegtuig van de Russische airline Aeroflot. Dit gebeurde veertig minuten voor de landing. Het vliegtuig was onderweg van Moskou naar Bangkok.

De turbulentie kwam onverwachts, waardoor de bemanning de passagiers niet op tijd kon waarschuwen. De gewonden droegen geen van allen een veiligheidsriem. Sommige passagiers raakten buiten bewustzijn of hadden inwendige bloedingen. Anderen liepen botbreuken en kneuzingen op. Na aankomst in Thailand zijn een aantal gewonden naar het ziekenhuis gebracht.

Een video, gemaakt door een van de passagiers, toont de ravage die door de turbulentie is aangericht.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten