Glamping in Zuid-Europa voortaan luxueus

Glamping on wheels

Inhoudsopgave

Glamping liefhebbers kunnen voortaan ook luxueus kamperen in een huurcamper in Zuid-Europa. WorldWide Campers lanceert ‘glamping on wheels’ samen met nieuwe partner Hostel on Wheels in Portugal en OrsonRent in Spanje.

De camperaanbieder realiseerde afgelopen jaar een groei van bijna 20 procent in camperreizen door Europa. Worldwide Campers merkt vooral een verschuiving in interesse van caravan- naar campervakanties.

‘De bedden zijn al opgemaakt. En het navigatiesysteem bevat al 3000 bezienswaardigheden, door de verhuurder vooraf geselecteerd’, aldus Orson van der Linden, eigenaar van OrsonRent.

Op de plaats van bestemming een camper huren in Zuid-Europa biedt flexibiliteit en vergt geen eigen investering, aldus de camperorganisatie. ‘Bovendien heeft huren ter plaatse als voordeel dat de campervakantie meteen in Spanje, Portugal of Italië kan beginnen, bijvoorbeeld na een korte vliegreis met een lowcost airline.’ Leveranciers Indie Campers en Motorhomes Italy worden binnenkort ook toegevoegd aan het aanbod.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten