Toverland zoekt 100 scare actors voor Halloween Nights

Toverland

Inhoudsopgave

De voorbereidingen voor de Halloween Nights in Toverland zijn in volle gang. Speciaal voor deze spectaculaire avondopenstellingen is het attractiepark op zoek naar meer dan 100 scare actors die de bezoekers de stuipen op het lijf willen jagen. Aanmelden voor de audities is vanaf nu mogelijk via toverland.com/scareactorsgezocht. Er staan dit jaar 13 Halloween Nights op de planning in de herfstvakantieperiode. Toverland is dan geopend tot 23:00 uur.

Halloween Nights

“Ook dit jaar creëren we tijdens de Halloween Nights een ultieme griezelervaring voor onze bezoekers door middel van spannende scare zones, huiveringwekkende spookhuizen en angstaanjagende Halloween-experiences”, vertelt Luke Verhoeven, Manager Entertainment. “Vanwege het succes van de Halloween Nights staan er maar liefst 13 avonden op de planning, waarvoor we nog meer dan 100 scare actors zoeken. Iedereen met een passie voor griezelen mag zich opgeven.” Tijdens de audities wordt bekeken welke acteurs het beste passen bij de diverse karakterrollen die dit jaar worden ingezet. De dan geldende coronamaatregelen worden hierbij in acht genomen.

Auditie

Om deel te kunnen nemen aan de audities dienen scare actors in spé minimaal 18 jaar oud te zijn. Daarnaast dienen ze beschikbaar te zijn tijdens één van de auditie-avonden op 31 augustus en 1 en 2 september, de generale repetitie op 7 oktober en minimaal 10 van de 13 Halloween Nights. De Halloween Nights vinden dit jaar plaats op 9, 16, 21 t/m 24, 26 t/m 31 oktober en 6 november. Het aanmeldformulier voor de audities is te vinden via toverland.com/scareactorsgezocht.

Toverland

Attractiepark Toverland bestaat uit zes themagebieden met maar liefst 35 attracties en shows, waaronder Troy: de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux. Toverland is gelegen in het Noord-Limburgse Sevenum, op 25 minuten rijden van Eindhoven. Dit jaar viert dit magische familiebedrijf haar 20-jarig jubileum. Ben jij al eens in Attractiepark Toverland geweest?

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten