Harry Potter: Magische sferen op Changi Airport

Harry Potter

Inhoudsopgave

Deze winter is Changi Airport op Singapore omgetoverd tot de magische wereld van Harry Potter. Van 16 november 2018 tot half februari 2019 kunnen bezoekers op het vliegveld een reis maken die geïnspireerd is op de verhalen en filmseries van J.K. Rowling’s Harry Potter en Fantastic Beasts. Fans krijgen de kans om verschillende scenes uit de film te verkennen, zich te verkleden als tovenaar, spreuken te leren of een potje zwerkbal te spelen.

https://www.instagram.com/p/BqPPlBtgMgV/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Vier levensgrote scenes zijn verspreid over de drie terminals van Changi Airport, allemaal geïnspireerd op de meest iconische locaties van de Harry Potter en Fantastic Beasts films zoals de Wegisweg, Zweinsveld, de Beukwilg op het terrein van Zweinstein, en Newt Scamander’s werkruimte zoals te zien in de nieuwe film, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, die sinds deze maand te zien is in de bioscoop. Om iedereen in de stemming te krijgen voor de feestdagen, zullen de dagelijkse sneeuw- en lichtshows de bezoekers van de luchthaven versteld laten staan.

https://www.instagram.com/p/Bqec_3knZmv/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Zweinstein

Bezoekers kunnen zich verkleden als hun favoriete tovenaar in een van de Zweinstein schooluniformen en dit laten vastleggen in een magische spiegel. Leer vervolgens wat toverspreuken en zwaai met een toverstaf om te zien of je goed hebt opgelet. Degenen die hun zwerkbal-vaardigheden willen oefenen kunnen een ritje maken op een bezemsteel en proberen de bal in een reeks hoepels te gooien om punten te scoren.

https://www.instagram.com/p/BqT2NCKhqP1/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Uiteraard word je ook getrakteerd op zeldzame bezienswaardigheden in Newt Scamander’s werkruimte gelegen in Terminal 1 Transit Hall, waar fans met een selectie van magische wezens uit de Fantastic Beasts serie op de foto kunnen. Wil jij echt de wereld van Harry Potter ontdekken? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan de Wizarding World of Harry Potter in Orlando. Hier vind je namelijk een volledig nagebouwde wereld terug!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten