HEMA komt met nieuw reisartikelen assortiment

HEMA komt met nieuw reisartikelen assortiment

Inhoudsopgave

HEMA heeft met een nieuw assortiment aan reisartikelen gepresenteerd, allemaal in het bekende HEMA-design en voor een HEMA-prijs. De nieuwe artikelen omvatten onder meer koffers, maar ook reisaccessoires zoals paspoorthoesjes en kofferlabels.

Voor alle vakantiegangers die graag in stijl op reis gaan, heeft HEMA een nieuwe collectie met vrolijke reisartikelen. Van paspoorthoesjes, kofferlabels en nekkussens tot aan kofferriemen, bagage organizers en slaapmaskers. Alle artikelen komen in een kenmerkend HEMA-design en zijn ontwikkeld met oog op gebruiksgemak.

De nieuwe koffers van HEMA zijn er in verschillende maten en printjes en bevatten een leuk detail: de voeringen van de koffers hebben een rookworstendessin!

De nieuwe reisspulletjes zijn verkrijgbaar in alle HEMA winkels en via hema.nl.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten