In dit hotel is het altijd kerst: droom of nachtmerrie?

In dit hotel is het altijd kerst: droom of nachtmerrie?

Inhoudsopgave

Is kerst jouw favoriete tijd van het jaar? Heb jij even geluk, want je hoeft nu niet langer meer te wachten tot het 24 december is. In Amerika is namelijk een compleet hotel ingericht in kerstthema en dat het hele jaar door!

Kerst wordt ook wel gezien als de ‘most wonderful time of the year’ en wat is nu leuker dan deze speciale periode op reis te vieren. Gooi die glitterjurk en kerstsokken in je koffer en boek een kamertje in Tne Inn at Christmas Place.

Het bijzondere hotel bevindt zich in de Amerikaanse staat Tennessee en is daarmee ook een prima tussenstop als onderdeel van een roadtrip door the US of A. Of het kerst is of niet bij The Inn slaap je in een heerlijk knusse kerstsfeer.

Alles in het hotel is versiert alsof het 365 dagen per jaar Kerstmis is. Of je hier nu van houdt of het verschrikkelijk vindt, een bezoekje is het zeker waard. Neem hier alvast een kijkje in de kamers. Zou jij hier wel willen overnachten? Wij denken er nog even over na…

Foto: The Inn at Christmas Place
Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten