Nieuwe James Bond-film terug naar Jamaica

James Bond

Inhoudsopgave

Jamaica is de geboorteplaats van 007, waar Ian Fleming de Bond-romans creëerde en schreef. Het eiland verschijnt ook in de eerste James Bond-film, Dr. No (1962), evenals in Live And Let Die (1973).

Jamaica is een belangrijke locatie in No Time To Die, de nieuwe James Bond-film waar Bond zijn actieve dienst heeft verlaten en een rustig leven leidt op het eiland. Zijn vrede is van korte duur wanneer zijn oude vriend, Felix Leiter van de CIA, opduikt om hulp te vragen.

Jamaica Tourist Board

De Jamaica Tourist Board is verheugd om zo’n belangrijke rol te spelen in de 25e James Bond-film. Edmund Bartlett, Jamaica’ s Minister van Toerisme, merkte op: “Bond betekent voor ons dat we een begin zijn, maar ook een geweldig einde.” Van haar kant heeft de Hon. Olivia Grange, Jamaica’ s minister van Cultuur, Gender, Entertainment en Sport, voegt toe: “Het is echt iets waar we van gedroomd hebben en we zijn blij dat het werkelijkheid gaat worden.”

Neem een duik in het helder blauwe water op Jamaica.

Wereldberoemde stranden

Jamaica is bekend om zijn majestueuze groene heuvels, witte zandstranden en turquoise wateren. Of je nu ontspant op het strand van Laughing Waters, waar Honey Ryder uit het water kwam in Dr. No, of een tour maakt door de minder bekende plaatsen van romans en films, Jamaica zal reizigers boeien die in de voetsporen van James Bond willen treden. Neem een ​​verfrissende duik bij wereldberoemde stranden, sta versteld van de mooiste watervallen, dein mee op de pulserende beat van reggaemuziek, proef de kruiden van jerk keuken en verleid de zintuigen met de beste rum.

James Bond

No Time To Die wordt vanaf 30 september 2021 internationaal in de bioscoop uitgebracht via Universal Pictures International en in de Verenigde Staten op 8 oktober door Metro Goldwyn-Mayer (MGM) via de United Artist-vlag.

Zelf de wereldberoemde stranden ontdekken?

Boek nu jouw vakantie naar Jamaica!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten