Je kunt deze week ziplinen vanaf de Eiffel toren

Je kunt deze week ziplinen vanaf de Eiffel toren

Inhoudsopgave

Mensen die deze week Parijs bezoeken, kunnen vanaf de tweede verdieping van de Eiffel Toren nu naar beneden ziplinen. Drankbedrijf Perrier kwam met het initiatief, genaamd ‘Perrier Smash,’ waarbij adrenaline zoekers in 60 seconden tijd langs de 800 meter lange zipline zich naar beneden kunnen laten glijden, zo meldt Lonely Planet.

Als een geslagen tennisbal
Perrier wil met deze actie het traject van een tennisschot nabootsen, waarbij een speler de bal over het net slaat. Vanaf 115 meter hoogte gaat de rit uiteindelijk tot 17 meter hoogte. De zip-lijn is gratis te gebruiken en er zijn dagelijks 100 ritten beschikbaar op de stalen draad.

Winnen
Deelnemers moeten minstens 18 jaar zijn en minimaal 1.40 meter lang. Degenen die hopen deel te nemen, moeten een online formulier invullen op www.perrier.com om een ​​prijswinnend in te voeren om tickets te winnen.

De tijdelijke attractie is geopend tot en met zondag 11 juni, wat ook samenvalt met het French Open tennistoernooi. Bekijk hieronder een filmpje. 

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten