Maak kans op 25 duizend euro tegoed bij Booking.com

Maak kans op 25 duizend euro tegoed bij Booking.com

Inhoudsopgave

Booking.com heeft een social-mediawedstrijd gelanceerd om buitengewoon gastvrije gebaren onder de aandacht worden gebracht. Denk jij weleens terug aan iemand die je op reis uit de brand heeft geholpen, de eigenaar van het appartement waar je verbleef of een hotelmedewerker bijvoorbeeld?

Achter elke glimlachende gast staat een toegewijde professional, een #BookingHero. En om de uitzonderlijke persoonlijke bijdragen die deze helden elke dag leveren te vieren, is het platform een actie gestart. Door jouw #BookingHero te nomineren en jullie verhaal te delen, maak je kans op 25 duizend euro tegoed bij Booking.com.

Meedoen is eenvoudig:

1. Deel je verhaal op Facebook, Instagram of Twitter
2. Tag @bookingcom met hashtag #BookingHero
3. Vermeld de accommodatie van Booking.com, de functie van je held én je motivatie.

Booking.com selecteert de drie meest bijzondere verhalen over gastheren of -vrouwen die een extra stap zetten om hun gasten onvergetelijke ervaringen te bezorgen. Eén held en natuurlijk de klant die hem of haar heeft genomineerd gaat ervandoor met 25 duizend euro tegoed bij Booking.com. De nummers twee en drie – en de personen die hen genomineerd hebben – winnen 5 duizend euro Booking.com-reistegoed.

‘Achter elke geweldige reiservaring zit een professional die erg trots is op het creëren van speciale momenten voor hun gasten’, aldus Gillian Tans, CEO van Booking.com. ‘We willen deze bijzondere verhalen delen met de wereld en samen met onze klanten de miljoenen Booking Heroes over de hele wereld bedanken die elke dag het verschil maken voor reizigers.’

Booking.com accepteert nominaties voor de #BookingHero-wedstrijd op Facebook, Instagram en Twitter tot 30 november 2017. De winnaars worden bekendgemaakt in januari 2018. Bekijk hier de volledige voorwaarden.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten