Video: kerstman vliegt mee met easyJet

Video: kerstman vliegt mee met easyJet

Inhoudsopgave

De kerstman vliegt aankomende kerstperiode mee op een aantal easyJet-vluchten. De Europese luchtvaartmaatschappij heeft hem uitgenodigd op meer dan 100 routes door heel Europa, om daarmee zo’n 18.000 passagiers te verrassen.

Kinderen aan boord van deze vluchten, waaronder geselecteerde vluchten vanaf Schiphol, krijgen een cadeautje uit handen van de kerstman. Op een testvlucht, eerder deze week uitgevoerd, hing de easyJet crew een aantal verborgen camera’s op. Deze registreerden de reacties van de passagiers toen de stem van de kerstman door de intercom klonk en passagiers vervolgens cadeautjes ontvingen. Bekijk de hieronder het filmpje.

Tina Milton, hoofd bemanning van easyJet, zegt: ‘We vliegen miljoenen mensen van en naar huis tijdens de feestdagen en we willen het feestelijke gevoel graag aan boord al beginnen. Om onze klanten te verrassen hebben we ’s werelds meest beroemde piloot ingehuurd om op 100 van onze vluchten een aantal passagiers feestelijk te verrassen’.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten