KLM annuleert 159 vluchten vanwege storm

KLM annuleert 159 vluchten vanwege storm

Inhoudsopgave

Vanwege de verwachte storm heeft KLM voor dinsdag 8 januari 159 Europese retourvluchten geannuleerd. Door de harde wind is het aantal beschikbare start- en landingsbanen op Schiphol heel beperkt.

Door de verwachte storm kan slechts één start- en landingsbaan in gebruik worden genomen. De betreffende passagiers zijn maandag geïnformeerd en omgeboekt. De airline geeft passagiers het advies om KLM.com goed in de gaten te houden voor de meest actuele vertrek- en aankomstinformatie.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten