KLM annuleert vluchten vanwege sneeuwval

KLM annuleert vluchten vanwege sneeuwval

Inhoudsopgave

KLM heeft vanwege de verwachte sneeuwval woensdagochtend 20 vluchten uit voorzorg geannuleerd. De airline zegt de weersverwachting in de gaten te houden en op basis daarvan te beslissen of er meer vluchten moeten worden geschrapt.

Schiphol waarschuwt passagiers op zijn website rekening te houden met vertragingen of annuleringen. Rotterdam The Hague Airport houdt extra mensen beschikbaar voor sneeuwschuivers. Dit vliegveld ondervond vorige week problemen met de sneeuwval. Volgens het vliegveld is het momenteel een rustige periode, waardoor er voor woensdag niet veel vluchten staan gepland.

Altijd op de hoogte blijven? Check onze pagina met reisnieuws!

 

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten