KLM gaat rechtstreeks vliegen op Mumbai

KLM gaat rechtstreeks vliegen op Mumbai

Inhoudsopgave

KLM vliegt per 29 oktober 2017 met een directe vlucht op Mumbai, de grootste stad van India. Vliegtickets naar Mumbai kunnen met ingang van vandaag worden geboekt via KLM.com.

Pieter Elbers, KLM president-directeur & CEO: ‘KLM’s netwerk in India is aanzienlijk gegroeid sinds onze intensieve samenwerking met Jet Airways. Met een directe vlucht naar Mumbai, het economische hart van India, biedt KLM haar klanten nog betere toegang tot 48 bestemmingen in India, alsmede bestemmingen in de omliggende landen en de rest van Azië.’

Vluchtschema
Tijdens het winterseizoen 2017/2018 voert KLM drie vluchten per week naar Mumbai uit, met vertrek op maandag, donderdag en zondag. Passagiers reizen aan boord van de nieuwste aanwinst aan de KLM-vloot, de Boeing 787-9 Dreamliner, die voorzien is van 30 World Business Class -stoelen, 45 Economy Comfort-stoelen en 219 Economy Class-stoelen.

De vlucht vertrekt om 13.00 uur CET uit Amsterdam en landt om 01.55 uur lokale tijd in Mumbai. De retourvlucht vertrekt om 04.00 uur lokale tijd uit Mumbai en landt om 08.45 uur CET in Amsterdam.

Mumbai
Mumbai is de hoofdstad van de Indiase staat Maharashtra en is de dichtstbevolkte stad van India. Mumbai is gelegen aan de westkust van India en heeft een diepe natuurlijke haven. De stad is het financiële en commerciële centrum en de entertainment-hoofdstad van India. Het is ook een van ‘s werelds top tien handelscentra wat betreft wereldwijde financiële stromen. De zakelijke mogelijkheden van Mumbai, evenals de kansen op een hogere levensstandaard die de stad biedt, trekken migranten uit alle hoeken van India aan, waardoor de stad een smeltkroes is van vele gemeenschappen en culturen.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten