KLM komt met ‘strippenkaart’ voor wie vaker vliegt

KLM komt met ‘strippenkaart’ voor wie vaker vliegt

Inhoudsopgave

Onder de naam Flight Bundle lanceert KLM een strippenkaart voor passagiers die binnen Europa meerdere keren per jaar een vaste route vliegen. De bundels zijn verkrijgbaar van 3 tot 30 retourvluchten. De geldigheidsduur is een jaar.

KLM-topman Harm Kreulen lanceerde het nieuwe product donderdagmiddag tijdens de KLM Open bij The Dutch in Spijk. Bij de bundel geldt een vaste en lagere prijs per vlucht. De prijs van het abonnement varieert van 1.000 tot 3.000 euro en is afhankelijk van de wensen en flexibiliteit van de passagiers. Wie 90 dagen van tevoren zijn vluchten boekt en het hele jaar één vaste bestemming heeft, betaalt een lagere prijs dan passagiers die kort voor vertrek willen boeken en wisselende bestemmingen hebben.

Nice
Wie bijvoorbeeld 25 keer naar zijn vakantiehuis is Nice vliegt en zijn vluchten lang van tevoren vastlegt, betaalt 138 euro per retour.

Passagiers met een bundel kunnen kiezen uit alle Europese bestemmingen van KLM. In een bundel kunnen meerdere bestemmingen worden geboekt.

KLM lanceert Flight Bundle in oktober. Daarna volgt Frankrijk. Bij succes wordt het concept wereldwijd uitgerold. Met een Flight Bundle betaal je slechts eenmalig boekingskosten van 10 euro. Je kunt de bundel in één keer bij aanschaf of in termijnen betalen.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten