KLM: vlieg samen voordeliger naar Amerika

KLM: vlieg samen voordeliger naar Amerika

Inhoudsopgave

Heb je altijd al naar ‘The States’ willen reizen, dan is dit je kans. KLM heeft namelijk een bijzondere aanbieding. Je pakt nu extra voordeel als je minimaal met twee personen vliegt.

De bestemmingen met het grootse voordeel zijn New York, Miami, Orlando en Los Angeles. Vanaf 384 heb je al een vliegticket naar een van deze bucketlist-steden.

Alle extra’s, zoals drankjes, maaltijden, bagage en een eigen videoscherm, zijn inclusief. Vertrek met korting is wel alleen mogelijk vanaf Brussel Airport of stations Brussel Midi.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten