Werelddeal Weken KLM donderdag van start

KLM Werelddeal Weken donderdag van start

Inhoudsopgave

De Werelddeal Weken van KLM beginnen weer over twee dagen (donderdag 6 september). Dat betekent korting op meer dan 100 bestemmingen wereldwijd. Welke droombestemming pak jij met fikse korting?

De Werelddeal Weken worden traditiegetrouw tweemaal per jaar gehouden. Als je een goede ticketdeal wil scoren bij de nationale luchtvaartmaatschappij, dan is dit dus je kans! Je hebt de keuze uit meer dan honderd bestemmingen, denk daarbij aan stedentripbestemmingen zoals Bologna, maar ook New York of zelfs zonnig Curaçao. Houd de deze website in de gaten en wees er snel bij!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten