Waar vlieg jij heen met de KLM Werelddeal Weken?

De KLM Werelddeal Weken: waar vlieg jij heen?

Inhoudsopgave

De KLM Werelddeal Weken zijn gisteren weer van start gegaan. En dat betekent volop aanbiedingen op meer dan honderd KLM-bestemmingen wereldwijd. Waar vlieg jij heen in 2018?

Onder alle aanbiedingen zitten een paar opvallend grote deals, zo vlieg je met KLM al vanaf 497 euro naar Sint Maarten of Aruba en ben je vanaf 393 euro al in New York of Boston.

Andere voorbeelden: Toronto v.a. 391 euro, Guangzhou v.a. 483 euro, de Malediven v.a. 597 euro, de Seychellen v.a. 661 euro, v.a. Teheran 306 euro en Moskou v.a. 162 euro.

De complete lijst met aanbiedingen vind je hier.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten