De KLM Werelddeal Weken gaan weer van start

De KLM Werelddeal Weken gaan weer van start

Inhoudsopgave

De KLM Werelddeal Weken komen er weer aan. Het moment om voordelige vliegtickets bij KLM te scoren. Doe je die zomervakantie nog even dunnetjes over of vlieg jij deze herfst naar wereldstad?

De KLM Werelddeal Weken starten aanstaande donderdag en lopen tot en met 25 september. KLM biedt tijdens deze voordeelweken verschillende bestemmingen aan voor een lager tarief. De precieze datum is nog niet bekend, blijf daarom goed op de hoogte!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten