Tot 30 euro korting op retourvluchten Ryanair

Tot 30 euro korting op retourvluchten Ryanair

Inhoudsopgave

Ryanair start vandaag (31 augustus) met een weekendlange ‘mega sale’. Dat betekent maximaal € 30 korting op retourvluchten door heel Europa: hét moment om nog een herfstig stedentripje of een winterse break te plannen.

De aanbieding is beschikbaar op de website van Ryanair.com, en op vluchten tussen de maand september en januari. Maar wees er snel bij, want de actie duurt tot aanstaande maandag om middernacht.

Ryan Kiely van Ryanair: ‘Dit weekend hebben we de tarieven verlaagd met maximaal € 30 op retourvluchten in ons Europese netwerk voor reizen tussen september en januari. Er is nog nooit een beter moment geweest om een herfst- of wintervakantie te boeken. Deze geweldige aanbieding eindigt op maandag om middernacht (00:00 uur), dus log snel in om een koopje af te sluiten.’

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten