La Palma: de verrassing van de Canarische Eilanden

La Palma

Inhoudsopgave

La Palma blijkt ook na deze Vakantiebeurs weer de verrassing van de Canarische Eilanden. Hoewel bestemmingen als Tenerife en Gran Canaria meer bekendheid genieten bij het grote publiek, bleek er tijdens de beurs veel aandacht te zijn voor het groenste eiland van de eilandengroep in de Atlantische Oceaan. Waarom in het bijzonder?

Het eiland kent indrukwekkende landschappen, meerdere klimaten, een ongekend mooie sterrenhemel en een van de mooiste wandelroutes. Een veelzijdige bestemming waar de authenticiteit nog geen plaats heeft gemaakt voor massatoerisme. Iets wat perfect aansluit op de groeiende (vakantie)wens naar rust en ruimte.

La Palma als toeristische bestemming

Het toeristische jaar van La Isla Bonita eindigde met goede cijfers in 2019. Het eiland ontving 23.000 Nederlandse vakantiegangers. Meer en meer Nederlanders lijken enthousiast, te concluderen uit de drukbezochte stand op de Vakantiebeurs in Utrecht half januari 2020. “La Palma blijkt voor veel bezoekers de ‘verrassing’ van de Canarische Eilanden”, aldus Amber Borghuis van Visit La Palma. “Zij zijn op zoek naar een combinatie van zon, natuur en actie, iets waar het eiland van overloopt. Aantrekkingskracht hebben de sterrenwachten, de tientallen duikspots en de Vulkaanroute dwars over het eiland”.

Bereikbaarheid

Het eiland is met een directe vlucht te bereiken. Met Transavia op dinsdag en vrijdag, en met TUI fly op zondag en woensdag. La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de zeven Canarische eilanden. Het is een bijzondere vakantiebestemming. Met name door zijn veelzijdige en adembenemende natuur en het ongerepte vulkaanlandschap. Het eiland is een paradijs voor wandelaars en avonturiers die er graag op uit trekken. Ook voor reizigers die op zoek zijn naar rust, is het eiland een aanrader: massatoerisme is er nog niet doorgedrongen. Wil jij het eiland ook een keer bezoeken of wil je meer nog meer inspiratie opdoen? Kijk dan op de website: visitlapalma.es

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten