Laat je rondleiden door een celebrity met deze app

Laat je rondleiden door een celebrity met deze app

Inhoudsopgave

Met de audiotour travel app van de Amerikaans app-ontwikkelaar Detour, kun je je nu laten rondleiden door een beroemdheid. Het Amerikaanse bedrijf heeft namelijk verscheidene beroemdheden enkele wandeltours laten inspreken, zo meldt Lonely Planet.

Like a local
De app-ontwikkelaar heeft zojuist de ‘Detour Everywhere’ gelanceerd waarmee het aantal tours neerkomt op 120 filmaudio tours wereldwijd. Elke wandelroute onthult details over wat een stad uniek maakt, vertelt over haar geschiedenis, cultuur, kunst, keuken, zoals de lokale experts dit zelf het beste weten. Net als een local. 

Celebrities
Opvallende namen onder de vertellers zijn onder meer filmmaker Ken Burns, die een rondleiding geeft in Brooklyn, en de jazzmuzikant Glen David Andrews, die de verhalen deelt die hij van oudere muzikanten, tijdens zijn jeugd, meekreeg, over de muziek in Storyville en de South Rampart wijken van New Orleans. Wie beter dan acteur En wie kan er nou beter dan musicalster Joel Gray een tour geven langs Broadway, terwijl de comedian Jenny Zigrino bezoekers rond Faneuil Hall in Boston leidt, die bekend staat als de wieg van de vrijheid.

Eerste 10 minuten gratis
De Detour Everywhere app is gratis te downloaden en beschikbaar in de populairste reisplekken in de VS, West-Europa en Azië. Voor de eerste tien minuten van een tour hoeft de gebruiker niets te betalen. Voor een volledige tour betaalt de gebruiker ongeveer 4,50 euro.

Foto & Video: Detour.com

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten